Banner Albert Bil

Bezwaar schrijven

Komt er een bouwproject in uw omgeving waar u het niet mee eens bent of is uw omgevingsvergunning afgekeurd? Dit zijn twee situaties waar u bezwaar tegen in kunt dienen bij de gemeente. Een bezwaar kan zowel worden ingediend tegen plannen van de gemeente zelf, als bijvoorbeeld voor bouwplannen van buren. Rechtspraktijk A. Bil helpt u een sterk bezwaarschrift op te stellen.

Op tijd bezwaar schrijven

Het indienen van een zogeheten ‘zienswijze’ kan binnen 6 weken na het opstellen van een ontwerpbestemmingsplan. Dit plan is online en op het gemeentehuis in te zien. Wanneer een bezwaar niet binnen 6 weken wordt ingediend, wordt het bezwaar niet in behandeling genomen. De tijdsdruk voor een bezwaarschrift maakt het vaak lastiger om zelf op te stellen. Een expert met verstand van regelgeving binnen de gemeente kan u helpen om binnen de bezwaarperiode een goed onderbouwd bezwaar in te dienen. Hiermee wordt de kans van slagen aanzienlijk vergroot.

Gratis intake

Hulp nodig bij een bezwaarschrift? Rechtspraktijk A. Bil is u graag van dienst. Wij bieden gratis een eerste telefonische intake met analyse van uw situatie aan, om u gericht te informeren. Als u ons inschakelt voor juridische ondersteuning, dan ontzorgen wij u volledig. Wij stellen voor u een sterk bezwaarschrift op en houden u op de hoogte over de strategie en voortgang.
Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? In veel gevallen dekt de verzekering het inschakelen van een juridisch specialist.

Specialist in omgevingsrecht

Rechtspraktijk A. Bil is juridisch specialist in omgevingsrecht. Wij kijken oplossingsgericht naar uw situatie en bieden u de juiste ondersteuning. Wij staan voor u klaar! Neem contact met ons op via 06-23149227 of via het contactformulier.