Doolhof Bezwaarschrifthulp

Bezwaarschrift opstellen

Er zijn verschillende situaties waarin je een bezwaarschrift moet opstellen. Bijvoorbeeld wanneer je het niet eens bent met een bestemmingsplan, of een bouwvergunning voor het bouwen in uw omgeving. Het kan ook gaan om een afgekeurde vergunning. In deze situaties moet u een bezwaarschrift opstellen om bezwaar te maken bij de gemeente.

Binnen zes weken

Wat in ieder geval belangrijk is wanneer u een bezwaarschrift op gaat stellen, is dat er binnen zes weken bezwaar moet worden gemaakt. Als u dit niet doet, wordt het bezwaar niet meer in behandeling genomen door de gemeente, of u nu in uw gelijk staat of niet. Het opstellen van een bezwaarschrift moet goed en nauwkeurig uitgevoerd worden om er iets mee te kunnen bereiken. Daarom kan het nooit kwaad om de hulp van een juridisch specialist in te schakelen.

Gratis intake

Het is altijd mogelijk om een gratis analyse en telefoongesprek door mij uit te laten voeren, zodat u al enigszins weet waar u aan toe bent. Dit is geheel vrijblijvend en kan wel of niet worden opgevolgd met juridische hulp. Ook wanneer u bezwaar wilt gaan maken tegen een vergunning of uitspraak van de gemeente, kan ik u helpen het bezwaarschrift op te stellen. Wanneer u ervoor kiest om mij in te zetten, zorg ik dat u volledig wordt ontzorgd en nergens meer naar om hoeft te kijken. In veel gevallen kunt u mij inschakelen via uw rechtsbijstandverzekering.

Laat een specialist uw bezwaarschrift opstellen

Rechtspraktijk A. Bil is juridisch specialist in omgevingsrecht, ook het opstellen van een bezwaarschrift valt hieronder. Met mijn jarenlange ervaring met de procedures van de gemeente, kan ik u optimaal ondersteunen om uw zaak goed te verdedigen. Of u nu bezwaar wilt maken tegen een bouwproject bij u in de buurt, of een uitspraak van de gemeente over uw eigen bouwproject, ik kan u verder helpen.