Wilt u protest aantekenen tegen een omgevingsvergunning (bouwvergunning), bestemmingsplan of handhavingsbesluit? Schakel dan de hulp in van een juridisch specialist, om uw kansen op een succesvol protest te vergroten.

Het aantekenen van protest
Iedere leefomgeving is in beweging, de kans is groot dat u ook een keer te maken krijgt met een omgevingsvergunning, bestemmingsplan of handhavingsbesluit. Dit kan direct voor uzelf zijn, maar het kan ook een besluit in uw nabije omgeving zijn waar u mee te maken krijgt. Bijvoorbeeld omdat er een omgevingsvergunning, eerder bekend onder de naam bouwvergunning, is afgegeven en u juist geen bouw in uw buurt wil.

De gemeente moet besluiten publiceren en inwoners, bedrijven en andere belanghebbenden de gelegenheid geven voor protest aantekenen. Het is belangrijk dat dit bezwaar binnen 6 weken wordt ingediend. Als de bezwaarperiode is verstreken, wordt uw protest niet meer in behandeling genomen.

Deskundige hulp bij een protest aantekenen
Het aantekenen van een protest tegen een omgevingsvergunning, bestemmingsplan of handhavingsbesluit is niet eenvoudig. Het moet binnen 6 weken gebeuren en uw bezwaarschrift moet goed in elkaar zitten, zodat de gemeente het protest niet naast zich neer kan leggen. Het wordt daarom aangeraden om de hulp in te schakelen van een juridisch specialist.

De ervaring leert dat gemeenten eerder luisteren naar inwoners en bedrijven met juridische hulp en dat u met de hulp ook veel sterker staat in uw bezwaren. Door deze samenwerking komt er ook sneller een andere opstelling, waarbij alle partijen samen kijken naar oplossingen.

Rechtspraktijk A. Bil staat voor u klaar
Rechtspraktijk A. Bil heeft jarenlange ervaring als juridisch specialist in het omgevingsrecht. Schakel A. Bil in voor uw protest en zorg hiermee dat de gemeente beter naar u zal luisteren en rekening houdt met uw belangen. Met succes protest aantekenen, Rechtspraktijk A. Bil helpt u graag!